Behalve schilderen hou ik ook van koken. Mijn workshops schilderen geef ik in combinatie met een hapje en drankje van de Bourgogne. Mijn grootste passie is het tekenen van recepten, eind 2022 hoop ik mijn eerste kookboek te lanceren.

Mijn naam is Philippine en ik hou van een creatieve manier van denken en leven. Boetseren, kunst schilderen met acrylverf en waterverf. Alle mogelijkheden van creativiteit maken mij blij.

Ik hou ook van humor daarom heb ik ook workshops voor vrijgezellenfeestjes voor (meestal) dames, dit zijn workshops met een pikant tintje. Al enkele tijd geef ik workshops kunstschilderen aan groepen, vriendinnen, families, teams van een organisatie, zelfs bedrijven. Het kader kan van alles zijn. Denk aan gewoon een dagje samen met de vriendinnen, een verjaardagsfeestje, een relaxdagje, maar ook persoonlijke ontwikkeling of teambuilding.

Behalve lol en plezier kan schilderen je iets meegeven over de manier waarop je in het leven staat. Als ik zelf creatief bezig ben, ben ik helemaal in mijn eigen bubbel. Dan vergeet ik alles om me heen. Voorheen gaf ik mijn workshops in Nederland maar tegenwoordig doe ik deze workshops in midden Frankrijk.

Het is hier prachtig, de natuur is ongerept en de lucht is zuiver. De workshops worden gegeven onder het genot van een hapje en drankje. Uiteraard een hapje wat gerelateerd is aan de streek. Heb je interesse lees en kijk dan de website door.

Advertentie